Retourneren

Heb je per ongeluk niet het juiste kruid besteld en kom je daar pas achter na ontvangst van je pakket? Jammer, maar dat kan gebeuren. Bij Elanda kunnen artikelen binnen 14 dagen retour gestuurd worden. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en verwerkt in ons magazijn, storten wij uiterlijk binnen 14 dagen het geld terug op je rekening.

LET OP! Verpakkingen van kruiden, voer en dergelijke kunnen alleen worden geretourneerd wanneer deze ongeopend zijn.

Stappenplan voor je retourzending:

1)   Zorg ervoor dat de artikelen in de originele staat verkeren en de bijbehorende verpakking en labels – voor zover mogelijk – onbeschadigd zijn. Verpakkingen van voer, kruiden etc. mogen niet geopend zijn;
3)   Verstuur het pakketje – voor zover mogelijk – in de originele verpakking;
4)   Stuur de afleverbon mee terug. Zet hier eventueel de reden van je retourzending op;
5)   Adresseer en frankeer het pakket. Het retouradres is: Elanda, Louise de Colignysingel 17, 8262 EM Kampen;
6)   Lever het pakket in bij een pakketverzender bij jou in de buurt.

 

Geen afleverbon ontvangen?

Wanneer je geen afleverbon hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij sturen je zo snel mogelijk per e-mail een nieuwe afleverbon toe, hierop kan je aangeven wat je retour stuurt en evt. de reden voor retourzending.

 

Retour zenden en ruilen

Retour zenden en ruilen kan gewoon via het bovengenoemde stappenplan.

Je kan direct een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop, deze wordt dan dezelfde dag nog aan je verzonden (mits besteld op werkdagen voor 19.00 uur). Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en verwerkt in ons magazijn, storten wij binnen 14 dagen het geld van de geretourneerde artikelen terug op je rekening.

Kosten retour zenden

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Klanten realiseren zich niet altijd dat veel webshops die kiezen voor een gratis retourservice, deze kosten door moeten berekenen in hun prijzen. Wij kiezen ervoor om onze prijzen zo laag mogelijk te houden, daar hebben alle klanten profijt van. Wanneer wij de retourkosten zouden doorberekenen in onze prijzen, zou iedereen indirect retourkosten betalen terwijl lang niet alle klanten producten retour zullen sturen. Dit vinden wij niet eerlijk, dus hoeven alleen de klanten die daadwerkelijk iets retour willen sturen hiervoor te betalen.

Je kan het pakket retour sturen naar het onderstaande adres:

Elanda

Louise de Colignysingel 17

8262EM Kampen

Nederland